Često postavljena pitanja?

Koje su prednosti digitalnog menija?

Digitalni meni predstavlja digitalnu verziju vašeg jelovnika za čije ažuriranje nije potrebno više od nekoliko minuta. Nakon ažuriranja sve izmene su vidljive Vašim gostima, te nemate troškova za ponovno štampanje jelovnika. Vašim gostima možete ponuditi specijalne akcije na moderan i pristupačan način.  Ukoliko organizujete proslave ili koncerte u Vašem objektu, ovo je odličan način da Vašim gostima to predstavite. 

DIGITALNI MENI? KAKO SE KORISTI?

Digitalni meni je veoma lak za korišćenje. Artikli su izdvojeni u posebne kategorije, dok je sam jelovnik veoma pregledan, što dosta olakšava izbor korisniku. Korisnik jednostavnim pokretom prsta lista jelovnik i kategorije i gleda vaše sočne proizvode.

Koliko artikala/kategorija mogu da imam?

Broj artikala/kategorija nije ograničen. Mi ćemo se pobrinuti da svi Vaši artikli budu dostupni, a digitalni jelovnik spreman za korišćenje u najkraćem mogućem periodu.

Da li mi je potreban sajt za digitalni meni?

Ne, digitalni meni se nalazi na našem serveru. Ali ukoliko želite sajt da se naš digitalni meni nađe na Vašem sajtu ili Vam je potreban sajt za vaš restoran, budite slobodni da nas kontaktirate.